Кошик
604 відгуків

Імпортер Спецій та Прянощів

+380 (98) 461-35-50
+380 (93) 299-14-36
отдел продаж

Перець рожевий горошок

Перець рожевий горошок
  • Перець рожевий горошок, фото 2
  • Готово до відправки
  • Тільки оптом

740 /кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

+380 (98) 461-35-50
отдел продаж
  • +380 (93) 299-14-36
    отдел продаж
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
Перець рожевий горошок
Перець рожевий горошок
740 /кг
Готово до відправки
+380 (98) 461-35-50
отдел продаж
  • +380 (93) 299-14-36
    отдел продаж
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Перець Рожевий горошок

Корисні властивості

Бразильський рожевий перець застосовують для лікування ревматизму, подагри, артриту, захворювань дихальної і травної системи, пухлин, діареї, хвороб серця і шкіри.

Також пряність має тонізуючу і в'яжучу дію, покращує кровообіг, сприяє швидкому загоєнню ран і виразок. У косметології масло рожевого перцю використовують в антицелюлітних програмах, процедури для підвищення еластичності шкіри тіла.

Використання в кулінарії:

Аромат Розовыго переца гідний кращих ароматичних малсел: він ніжний, теплий, м'який, з нотками смоли, анісу, імбиру, ментолу, цитрусових, родзинок і ялівцю.

Цілий Рожевий перець майже не пахне, але, якщо його потовкти, починає видавати солодкувато-перцевий аромат. На смак він солодкий, після нього залишається ледь вловимий перцевий присмак. Сушений рожевий перець, який цінують за зовнішній вигляд і який колись був поширеною пряністю, часто змішують з іншими видами перцю і подрібнюють на млинку, щоб виготовити привабливу столову спецію. Рожевий перець не слід плутати зі справжнім (чорним, білим і зеленим) через різного застосування в кулінарії: рожевий перець – своєрідна приправа, але він не має пекучим, гострим смаком та не може замінити звичайний перець. Рожевий перець – популярна приправа для риби, її часто застосовують у кухні країн СредиземноморьяРозовый перець вживають і в сушеному, і в маринованому вигляді. Сушені ягоди краще зберігати цілими. Розмелювати їх слід безпосередньо перед вживанням, попередньо прогрів горошини на сухій сковороді, щоб аромат прянощів став ще вишуканішим і яскравіше.Рожевий перець – ідеальна спеція для ніжних, делікатних і легких страв. Їм приправляють телятину, м'ясо молочних поросят, біле м'ясо курки, качки, індички, філе сьомги та інших високосортних риб, фруктові супи і десерти, морозиво, шербети, коктейлі, компоти, алкогольні напої. Також прянощі хороша в салатних соусах, маринадах і розсолах.Рожевий перець рекомендується додавати в страви перед самою подачею. Він також використовується в кулінарії і в декоративних цілях. Цілі ягоди сушеного перцю служать прикрасою при сервіровці різноманітних страв.

Основні
Країна виробникБразилія
УпаковкаПоліетиленовий пакет
СкладПерец розовый горошек 100%.Без консервантов, Без ГМО, Без усилителей вкуса,Без ароматизаторов, Без красителей.
Умови зберіганняУ сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище +25 С та відносній вологості повітря не більше 75%
  • Ціна: 740 /кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner